Vi förlänger våra plaggs livslängd – genom att erbjuda lagningsservice

5.11.2018

När du fått vår dröm och vårt arbetes resultat i din hand, vill vi absolut inte att du ska behöva göra dig av med det. Vi uppmuntrar och rekommenderar dig att underhålla, laga och serva ditt stickade favoritplagg vid behov.

Även det bästa av stickade plagg kan bli slitet eller gå sönder, om det exempelvis fastnar i något. Plagget livslängd behöver då inte vara över. Många småskavanker som kan uppstå på plagget vid normal eller aktiv användning är ofta enkla att åtgärda. Om det i stickningen lösgör sig en trådögla går den enkelt att dra in i med en virknål och stickytan går vid behov, enkelt att underhålla med en nopptrimmer eller en rakhyvel. Armbågsytorna på plagget kan exempelvis vid kontorsarbete utsättas för påfrestningar och slitage. Det går att förebygga genom att sy på armbågslappar.

Vi vill att våra plagg ska användas och inte ligga oanvända på grund av en liten defekt, som enkelt kan åtgärdas!

Som en del av vår företagsfilosofi och för att garantera en lång livslängd på produkterna, vill vi laga och serva plaggen. Lagningsservicen innefattar bland annat påsömnad av knappar, armbågslappar och en fullständig service av ditt stickade plagg.

Vår lagningsservice fungerar så här:

  1. Gå till avdelningen ”Lagningsservice”.
  2. Välj det du vill att vi ska göra med ditt stickade plagg; påsömnad av armbågslappar, knappar eller fullständig service och genomför beställningen.
  3. Du får du instruktioner på hur du går till väga för att sända oss ditt plagg för service.
  4. Vi servar och lagar ditt plagg utifrån de val du gjort i webbshopen. Om vi upptäcker något mer på ditt favoritplagg hör vi av oss till dig.
  5. Ditt bearbetade plagg skickas tillbaka i nyservat skick till dig.

När du tar hand om ditt plagg betjänar det dig längre!

Obs! Om det gäller tillverkningsfel (exempelvis en söm som spruckit) ber vi dig att kontakta kundservice. Vi lagar då självklart ditt plagg utan kostnad.

0 0 votes
Article Rating
Prenumeration
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top