Snabb leverans, 1-4 dagar. 30 dagars gratis byten och returer!

Visste du att sex av tio svenskar känner sig ensamma?

 

Ensamhet är ett känsloläge som alla känna känna oavsett livssituation och känsloläge. Som värst kan ensamhet orsaka kraftiga fysiska och psykiska problem. Därför är alla sätt för att minska ensamhet guld värda. Tack vare vår kampanj till Röda Korset förra året kunde de utbilda 67 nya vänarbetare. Kampanjen gladde många, så vi beslutade oss för att göra om den i år igen!

Vi skänker 50 kr per order under perioden 14-16/2 till Röda Korsets väntjänst. Kampanjen utförs i samförstånd med Röda Korset. Under kampanjen ger vi dig -10% på alla produkter med normalpris med koden vän. Gör gott, skaffa ditt favoritplagg idag.

Målet med Röda Korsets väntjänst är att minska känslan av ensamhet och sammanföra människor samt erbjuda trevliga aktiviteter. Vänarbetet är till för både äldre personer samt ungdomar och exempelvis nyanlända. Om du själv saknar en verklig vän, eller kanske har någon närstående som är i behov, eller vem som helst som känner sig ensam kan du stödja verkdamheten antingen genom att skänka pengar direkt eller genom vår kampanj.

“Det finns många som skulle glädjas över att få ett besök. I vår verksamhet Väntjänsten erbjuder vi sällskap till ensamma människor.”

-Röda Korset Göteborg

I år vill vi återigen uppmärksamma alla som inte har någon att vända sig till. Att värma någon annans hjärta är en fin tanke och vi vill genom att skänka 50 kronor per sålt plagg till Röda korset uppmärksamma och hjälpa de som är utan någon närstående. Till dig som har funderat på att skaffa dig ett kvalitetsplagg rekommenderar vi att göra det under alla hjärtans dag-kampanjen, så att vi får vi ihop en så stor summa som möjligt! Kampanjen pågår fram till söndag den 16:e februari.

Back to top